De Save-Dry test

Met de Save-Dry Test tonen wij aan dat u tot 45% kan besparen met precies dezelfde absorptie als bekende, duurdere A-merken.

 

De Save-Dry Test vergelijkt het incontinentie-materiaal van Save-Dry met dat van twee dominante A-merken: Merk “T” en Merk “A” onder exact dezelfde omstandigheden:

  • 250 ml vocht
  • 30 seconden wachttijd
  • 4 kg druk

De test-opstelling: Wij testen Merk “T”, Merk “A” en Save-Dry (van links naar rechts) in ons laboratorium. De luier broekjes zijn langs de naad opengeknipt om een horizontale ligging mogelijk te maken. De omgevingsfactoren (temperatuur en vochtigheid) zijn gelijk en alle drie de producten worden onderworpen aan exact dezelfde hoeveelheid vocht, wachttijd en druk.

Op alle producten wordt 250 ml vocht met een zoutoplossing gegoten. De blauwe kleurstof is toegevoegd voor de zichtbaarheid tijdens het uitgieten en na de opname in de hydro-pad.


Na 30 seconden wachttijd wordt op het product van alle drie de merken een servet gelegd. Hierbij wordt géén druk uitgeoefend.

Onmiddellijk na het opleggen van het servet wordt een gewicht van 4 kilogram op de servet op het midden van de hydro-pads geplaatst. Het gewicht wordt 10 seconden op zijn plaats gehouden.

Het eindresultaat spreekt boekdelen. Alle merken (Merk “T”, Merk “A” en Save-Dry) vertonen een gelijke verdeling van vocht over de gehele hydro-pad. De afgifte van vocht van de hydro-pads aan het servet (na 4 kg druk) vertoont verwaarloosbare verschillen.

Onze Save-Dry incontinentie luier-broekjes kunnen maximaal 450ml opnemen.