Veelgestelde vragen

 • Product
 • Abonnementen
 • Betaling
 • Verzending
 • Retourneren

Product

Voor wie is Save-Dry?

Save-Dry zijn incontinentie luier-broekjes voor zowel dames als heren met een incontinentie probleem. Save Dry luiers hebben een hoge absorptiewaarde. Het belangrijkste is de heupomvang, dit bepaalt welke maat u nodig hebt.

 

Welke maten biedt Save-Dry?

Save-Dry is elastisch, en met die eigenschap kunnen we door middel van twee uitvoeringen (S / M) en (L / XL) vrijwel het volledige spectrum bedienen.

 • S / M - Heupomtrek: 65 - 100 cm
 • L / XL - Heupomtrek 90 - 120 cm

Voor wie zijn de Save-Dry producten?

Save Dry producten zijn voor dames en heren, de speciale dry zones zijn dusdanig gemaakt dat deze voor zowel dames als heren geschikt zijn. Save Dry is geschikt voor iedereen die een behoefte heeft aan een veilig en droog gevoel gedurende de dag.

Is Save-Dry alleen voor urine verlies ?

Ja, de Save-Dry incontinentie luier-broekjes zijn uitermate geschikt voor middelmatig urine verlies, de opname capaciteit van de luier broekjes is voldoende voor een gemiddelde gebruiker om 2 maal een plasmoment mee op te vangen. Er kan minimaal 420 ml worden opgenomen.

Hoe kan Save-Dry zo goedkoop zijn ?

Doordat wij rechtstreeks aan de consument leveren (zonder tussenpartijen), kunnen wij een goede prijs bieden, voor een product dat niet onder doet voor de duurdere A-merken. Door onze Save-Dry abonnementsvorm kunnen wij nog beter inkopen, en dat voordeel van wel 45% delen wij graag met de gebruiker. Incontinentie is immers al vervelend genoeg.

Hoeveel kost een Save-Dry product?

Dat is afhankelijk van het formaat, of het abonnement dat u kiest. Hoe meer u besteld, hoe minder u betaalt voor je de Save-Dry producten (ongeacht de maat).

 • 30 stuks - €26,95 per levering -  €0,90 per incontinentie luier-broekje
 • 60 stuks - €41,95 per levering - €0,70 per incontinentie luier-broekje
 • 90 stuks - €53,95 per levering - €0.60 per incontinentie luier-broekje
 • Abonnement - €49,95 -  €0,55 per incontinentie luier-broekje

Abonnementen

Wanneer wordt mijn eerste order verstuurd?

Zodra de bestelling voor uw abonnement is geplaatst, zullen wij de eerstvolgende werkdag het eerste pakket opsturen. Wij verlangen voor de eerste levering een vooruitbetaling door middel van één van onze betaalmethoden. Hierna wordt overgegaan op automatische SEPA incasso.

Kan ik mijn abonnement aanpassen, pauzeren of stopzetten?

Één van onze speerpunten is: U bent in control. Wilt u de frequentie aanpassen, of heeft u gemerkt dat u voorlopig genoeg hebt, of wilt u helemaal stoppen? Wij geloven dat vrijheid bindt. Daarom heeft u bij ons altijd de mogelijkheid om uw abonnement aan te passen of te stoppen (Ja, zo vaak als u wilt).

Wanneer wordt het bedrag voor de vervolglevering afgeschreven?

5 dagen voordat u de volgende levering ontvangt, wordt het bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven.

Hoe kan ik veilig betalen ?

U kunt bij Save-Dry betalen via iDeal, creditcard en Paypal. dit gebeurt via onze payment service provider in een beveiligde omgeving. Bij een abonnement doet uzelf de eerste betaling. Elke volgende levering wordt dan automatisch afgeschreven van uw bankrekening of creditcard.

Verzending

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd ?

In principe wordt elke order zo snel mogelijk verstuurd, meestal op de dag van de bestelling, anders de dag erna. Een bevestiging van verzending wordt per email verstuurd, met de trackingcode om de zending te kunnen traceren.

 

Kan ik mijn pakket volgen / traceren ?

U ontvangt op het moment van verzenden een email met de tracking code, waarmee u het pakket kunt volgen en zien wanneer de geplande aflevering gaat plaatsvinden.

 

Betaal ik verzendkosten ?

Nee, u betaalt geen verzendkosten, verzenden bij Save-Dry is altijd gratis. 

Retourneren

Kan ik mijn Save-Dry producten retourneren?

Bent u niet tevreden met onze Save-Dry incontinentiel uier-broekjes? Geen probleem! Als u binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons opneemt sturen wij u een retour label om de ongebruikte producten mee terug te sturen. 

Wij zorgen we dan dat uw gehele aankoopbedrag terug wordt gestort.

 

Ik heb een andere vraag....

Geen zorgen, neem even contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Save-Dry

Laan van Beek en Royen 6

3701AH Zeist

Nederland

telnr. 06-51196857

Email adres: info@save-dry.nl